O nás

    Jsme nejdéle působící realitní kancelář v regionu Rakovník. Počátky naší činnosti sahají až do roku 1997, kdy byla založena společnost BR Progress, kde byly pod jednou střechou spojena stavební firma s realitní kanceláří.

    V roce 2001 byla založena MT Progress, s.r.o. věnující se čistě realitní činnosti. Firmu založili lidé s několikaletou zkušeností ve stavebnictví a na trhu s nemovitostmi. Všichni také mají vztah k našemu regionu. Specializujeme se na okres Rakovník, nicméně běžně zprostředkováváme prodeje po celé ČR.

    Mezi naše exkluzivně prodané objekty a projekty patří například Labská bouda v Krkonoších, bytové developerské projekty v Mariánských Lázních, Kralupech na Vltavou, Tymákově u Plzně, řadové domy v Rudné u Prahy a další. Pracujeme a pracovali jsme zejména v oblasti řešení developerských projektů například pro softwarovou firmu Unicorn, transportní firmu Pumr a Ryba, Cihelny Kryry a další.

    V Rakovníku se na nás s důvěrou obrací firmy jako Výrobna masných výrobků Aleš Herold, Řeznictví Bauer, Elektro Viola, dále obecní úřady v našem okrese, ale i řada soukromých osob.

    Protože sídlíme v malém městě, nemůžeme si dovolit být jakkoli neseriózní, neboť by to poškodilo naše obchodní jméno. Naopak, snažíme se o maximální spokojenost klientů, tak aby se k nám s důvěrou vraceli.

    Nemůžeme si dovolit ztratit důvěru klientů, stejně jako udělat chybu. Abychom postupovali vždy správně, spolupracujeme s advokátními kancelářemi v Praze a v Rakovníku. Konkrétně jde o Advokátní kancelář Láska a spol., Advokátní kancelář Lamprecht v Praze a Advokátní kancelář Mgr. Hanselanderová v Rakovníku.